fbpx

Geef eens wat sfeer cadeau

met de Simhome giftcard

Als je een sfeervol cadeau wilt geven dan is de Simhome gifcard een schot in de roos. Of je nu iemand in het zonnetje wilt zetten, een verjaardagscadeau, huwelijksgeschenk of om dankjewel te zeggen, de giftcard is een cadeau voor elk moment en elke gelegenheid.

Over de giftcard

Aankoop doen met de giftcard

Betalen met een giftcard van Simhome gaat heel makkelijk. bij het afrekenen van je  winkelmandje zie je een veld waar je je giftcard code kunt invullen. Als je die hebt ingevuld zul je zien dat het bedrag van je giftcard wordt verrekend  met je totaal saldo. Het bedrag dat op je giftcard staat, wordt verrekend, het resterende bedrag betaal je eenvoudig en veilig met ideal.

Aankoop duurder dan waarde van de giftcard

Is het totaal af te rekenen bedrag kleiner dan de waarde van je giftcard, dan blijf het tegoed wat overblijft na afrekenen gewoon op je giftcard staan.

Geldigheid giftcard

De geldigheid van je giftcard is 1 jaar. Je giftcard is niet in te wisselen tegen contant geld. De Simhome giftcard is alleen te gebruiken op de webshop van Simhome.

Bewaar je giftcard na aankoop

Bij het *retourneren van artikelen die gekocht zijn met de giftcard zetten wij het tegoed namelijk weer op je kaart. De eventuele bijbetaling die je middels iDeal hebt gedaan storten wij terug op de bankrekening waarmee je de aankoop hebt gedaan.

bij het retourneren gelden de voorwaarden van herroepingsrecht.

Simhome altijd bij de hand

Ook op je tablet of op je mobiel kan je gemakkelijk en snel je opgeslagen favoriete items bekijken of bestellen.

Of je nu in de trein zit, op de bank aan het genieten bent van een kop thee, we zijn altijd binnen handbereik.

je vindt ons ook op insta en Facebook

Schrijf je in als Simhome member en ontvang € 7,50 shoptegoed

Ja, ik ontvang graag wooninspiratie en exclusieve aanbiedingen in mijn mailbox!