fbpx

simhome

Sfeervol wonen met een eerlijk verhaal

Welkom bij Simhome: Waar Natuurlijke Pracht en Vakmanschap samenkomen

Bij Simhome omarmen we de warmte van natuurlijke materialen en het vakmanschap dat erbij hoort. Elk item in onze webwinkel vertelt een verhaal – een verhaal van toewijding en zorgvuldig handwerk. Maar dat is niet alles. We geloven in eerlijke handel en eerlijke prijzen. Bij Simhome laten we tussenhandelaars bewust achterwege, zodat we precies weten waar onze producten vandaan komen en wie ze met liefde en aandacht heeft vervaardigd.

Het Kleine Gebaar dat Een Groot Verschil Maakt

We geloven in de kracht van kleine gebaren. Ontdek op onze ‘By Simhome’ pagina prachtige handgemaakte veren, kransen en hangers. Wat dit assortiment extra bijzonder maakt, is dat de opbrengst direct naar een goed doel gaat. Maar dat is nog niet alles. Simhome draagt ook een deel van haar totale omzet bij aan deze nobele zaak.

Onze klanten waarderen niet alleen de schoonheid van onze producten, maar ook het feit dat de makers een eerlijke prijs ontvangen. Bovendien draagt een deel van elke aankoop bij aan stichtingen en organisaties die zich inzetten voor medemensen in nood.

Samen Een Betere Wereld Maken

Bij Simhome kiezen we elke drie maanden een nieuw goed doel. Het kan een lokale of nationale stichting zijn, zolang het maar een verschil maakt in het leven van anderen. Samen dragen we ons steentje bij om de wereld een beetje mooier te maken.

Jouw Bezoek is van Harte Welkom

Bij Simhome waarderen we persoonlijk contact met onze klanten. Je bent meer dan welkom om onze producten te komen bekijken, voelen en ervaren. Maak wel even een afspraak, want we houden ons uiteraard aan de landelijke richtlijnen van het RIVM. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze wereld van natuurlijke pracht, vakmanschap en liefdadigheid. Samen kunnen we een positieve impact creëren, en dat begint hier bij Simhome.

It's so hard to look up when you been down Sure would hate to see you give up now
You look so much better when you smile, so smile

Simhome steunt elke drie maanden een ander goed doel

“Zonder te delen kun je niet vermenigvuldigen.”

De mooie dingen van het leven zitten vaak in een klein gebaar. Daarom gaat een percentage van onze winst naar een goed doel. Elke 3 maanden kiezen wij een ander doel uit. Dat kan een lokale of een landelijke stichting zijn, als het maar een doel is dat iets betekent voor de medemens.

Ken jij een stichting die wel een klein steuntje in de rug kan gebruiken? Laat het ons dan vooral even weten!

Dit kwartaal gaat een gedeelte van de omzet naar Stichting jarige Job

Doelen die ik dankzij jullie al mocht steunen:

Doelen die, dankzij jullie ik al mocht steunen

contact

Schrijf je in als Simhome member en ontvang € 7,50 shoptegoed

Ja, ik ontvang graag wooninspiratie en exclusieve aanbiedingen in mijn mailbox!