fbpx

simhome

Sfeervol wonen met een eerlijk verhaal

Onze liefde voor natuurlijke materialen voor een sfeervolle inrichting gaat hand in hand met vakmanschap.

Achter ieder item in de webwinkel zit een verhaal. Het zijn mooie producten waar mensen met zorg aan gewerkt hebben. En minstens zo belangrijk: de makers van de producten krijgen een eerlijke prijs voor hun werk. Fair trade en Fair price.

Simhome werkt bewust niet met tussenhandelaars, zo weten wij exact waar onze producten vandaan komen en welke artisan er met liefde en aandacht aan gewerkt heeft.

De mooiste dingen van het leven zitten vaak in een klein gebaar.

Op de pagina By Simhome vind je prachtige handgemaakte veren, kransen en hangers de opbrengst hiervan gaat direct naar een goed doel. Die opbrengst vullen wij aan met een deel van de totale omzet van onze shop. 

Onze klanten vinden het een fijne gedachten dat ze niet alleen een mooi product uit de shop kopen, waarvan ze weten dat de makers een eerlijke prijs krijgen. Maar ook dat een gedeelte van de verkoop gaat naar een stichting  of organisatie die iets kan betekenen voor de medemens.

Elke drie maanden kiest Simhome een ander goed doel uit. Dat kan een lokale of een landelijke stichting zijn, als het maar een doel is dat iets betekent voor de medemens. Zo maken wij samen de wereld een beetje mooier.

Je bent van harte welkom

Simhome houdt van het persoonlijke contact met haar klanten, je bent daarom meer dan welkom om onze producten te komen bekijken, voelen en aanraken. Maak dan wel even in afspraak, natuurlijk houden wij de landelijke richtlijnen van het RIVM aan.

It's so hard to look up when you been down Sure would hate to see you give up now
You look so much better when you smile, so smile

Simhome steunt elke drie maanden een ander goed doel

“Zonder te delen kun je niet vermenigvuldigen.”

De mooie dingen van het leven zitten vaak in een klein gebaar. Daarom gaat een percentage van onze winst naar een goed doel. Elke 3 maanden kiezen wij een ander doel uit. Dat kan een lokale of een landelijke stichting zijn, als het maar een doel is dat iets betekent voor de medemens.

Ken jij een stichting die wel een klein steuntje in de rug kan gebruiken? Laat het ons dan vooral even weten!

Dit kwartaal gaat een gedeelte van de omzet naar Stichting jarige Job

Doelen die ik dankzij jullie al mocht steunen:

Doelen die, dankzij jullie ik al mocht steunen

contact

Schrijf je in als Simhome member en ontvang € 7,50 shoptegoed

Ja, ik ontvang graag wooninspiratie en exclusieve aanbiedingen in mijn mailbox!